Höllviken
10 mars 2018
14:00

Referat: BK Höllviken - Rydsgårds AIF

I dagens träningsmatch på Höllvikens IP mot div 4-laget BK Höllviken tog herrarna en välförtjänt seger .
Slutresultatet blev 1-2 och framför allt första halvlek präglades av en bra organisation defensivt och en kreativitet framåt. Vi gick till halvtid med en 0-1 ledning vilket var lite i underkant med tanke på de chanser som vi skapade. I andra halvlek fick vi en dipp på ca 15 min där vi släppte in Höllviken i matchen och de tilläts skapa chanser mycket på grund av vårt slarv med bollen. Höllviken kvitterade på en omställning men vi vaknade till, tog oss i kragen och tog över matchen igen. Vårt övertag gav oss 1-2 och efter det spelar vi stabilt och tar hem segern. Överlag en bra genomförd match mot ett bra motstånd men det finns fortfarande mycket som kan förbättras. Målgörare idag var två av våra nya, Victor Andersson och Hannes Andersson.
Vi jobbar på med träningar i veckan och redan på torsdag den 15/3 får vi en ny möjlighet att utveckla vårt spel då vi möter FC Trelleborg på hemmaplan.